Escrit el 17 des, 2009

Un ciri per Copenhage (Cop15)

En un món ideal no caldrien  ni discriminacions positives, ni prohibició de fumar a determinats llocs, ni límits de velocitat, ni acords per restringir les emissions. Però encara no hi hem arribat. Així que, si es vol disminuir la discriminació, les morts causades pel tabac i els accidents, i el canvi climàtic està demostrat que s’han de posar en marxa mesures i acords.

Un científic rus va dir al 1926 que una idea poderosa il·luminaria la humanitat quan pogués veure la Terra des de l’espai perquè se sentiria part d’alguna cosa. Aquesta no és la primera però si la més  famosa de les fotografies fetes per la NASA a l’inici del programa Apol·lo.  És una contribució laica a que es produeixi un miracle (perdó, un momentum diplomàtic) a Copenhague.

599px-The_Earth_seen_from_Apollo_17

Link a Wikipedia